BENEFIČNÍ KONCERT

26.03.2012 21:28

 

 

III. BENEFIČNÍ KONCERT

Sobota 28.dubna v 18:00 v Kulturním domě, Bystřice nad Pernštejnem

"Úsměv je světlo, jež se ukáže v okně obličeje a naznačí, že srdce je doma".
Orchestr se v letošním roce opět rozhodl svým koncertem pomoci potřebným. Tentokrát podpoříme organizaci, která působí přímo v našem městě a možná ani nevíte o její existenci. Ale věřte, dělá moc záslužnou činnost a potřebuje pomoc nás všech. Jedná se o klub "ÚSMĚVÁČCI", ten pečuje o volnočasové aktivity dětí se zdravotním fyzickým i psychickým hendikepem. Společně s rodiči dětí a asistenty se snaží o jejich plnohodnotný život. Tyto děti, kromě naší chápavé podpory potřebují hlavně peníze. Částka, kterou přispějete bude věnována na nákup hudebních nástrojů Orffova instrumentáře, výtvarných potřeb, které budou využívány při muzikoterapii a arteterapii a...
O činnosti organizace se můžete dočíst na jejich webu www.usmevacci.webnode.cz
Hodinu před koncertem se budete moci seznámit s výrobky dětí a pokud se Vám budou líbit, můžete si je i zakoupit. V závěru koncertu se k orchestru připojí za pomoci svých asistentů i samotné děti z klubu "ÚSMĚVÁČCI".
Koncert se koná za podpory města Bystřice n. P. a Kuturního domu v Bystřici n. P. v sobotu 28. dubna 2012 ve VS KD. Sál je otevřen od 17:00, koncert začíná v 18:00.

—————

Zpět